docom communicatiebureau hasselt facebook

Hoe kunnen we u helpen?

scroll
webdesign
Op zoek naar een nieuwe website?

Slim, responsief en innovatief webdesign.

Bent u een starter en bent u op zoek naar een mooie en goed werkende website om uw zaak online te lanceren? Of is uw bedrijf een gevestigde waarde en wilt u eindelijk een website die mee is met de tijd? Bij ons kunnen zowel grote als kleine bedrijven terecht voor professioneel webdesign op maat.

Meer bezoekers zonder SEO
Uw klanten benaderen via hun inbox?

E-mail marketing werkt!

Met enige trots durven we beweren expert te zijn in dit vak. Al jaren werken we mee aan campagnes van nationale en internationale bedrijven, waar een grote portie van de omzet afhangt van het succes van deze campagnes. Misschien betekent het ook wat voor jouw bedrijf?

Meer info
Seo voor uw website
Uw site in de top 3 bij zoekresultaten?

Scoren in Google dankzij SEO.

Wat is het nut van een prachtige site als men deze simpelweg niet kan vinden? Meer dan ooit is het belangrijk dat uw website vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Met uw unieke inhoud en onze doordachte opbouw creëren we pagina's die scoren in Google.

Meer conversie op uw website
Uw website beter laten verkopen?

Conversie optimalisatie.

U heeft een mooie site, nog goed vindbaar ook... Nu nog verkopen! Wat zoekt uw bezoeker op uw site? Waar gaat hij klikken, en waar net niet? Door het gedrag van uw bezoekers te analyseren, verbeteren we uw pagina's om beter te verkopen. Zorgen voor meer bezoekers is één zaak, maar meer bezoekers die ook méér kopen, dàt is waar wij u mee helpen.

Meer bezoekers zonder SEO
De juiste doelgroepen benaderen?

Social media marketing.

Uw boodschap verspreiden bij een concrete doelgroep? Heeft uw bedrijf een oplossing voor een bepaald probleem? Of wilt u mensen aanspreken in een bepaalde regio? Hier helpt social media u mooi op weg! Samen bekijken we welke platformen interessant zijn voor u, en realiseren we posts en campagnes die gezien worden door uw doelgroep.

grafische vormgeving
Een prachtig logo of memorabele huisstijl?

Grafische vormgeving

Zonder een sterke identiteit heeft de rest weinig zin! Een herkenbaar logo en een memorabele huisstijl zijn de eerste stappen bij de bekendheid van uw bedrijf. Wij zorgen voor een vliegende start dankzij krachtige ontwerpen met een feilloze uitwerking op maat van uw bedrijf.

Op zoek naar een nieuwe website,
een stijlvol logo of online marketing?

CONTACTEER ONS