Hi, Guest user
België
 • Inbox 3
 • Reclame 1
 • Spam 1
VANDAAG

01/04/2020

 • Overal zitten we, o-ve-ral
  Net als jij straks!
 • Hoe dicht bij je klant sta je?
  Met ons geef je hem nog net geen handdoek aan na het douchen.
 • Howdy partner!
  Don’t be a stranger
VANDAAG

01/04/2020

 • myShopi inspirational newsletter
  Check de meest recente nieuwtjes en blogposts.
VANDAAG

01/04/2020

 • FWD: Het enige wat ik wil horen Guido,
  zijn vragen, antwoorden en punten.
Davy Meykens webdesigner Van: Davy Meykens
Howdy partner!

Hey stranger,

Wil je alvast een klein beetje proeven van wat we kunnen betekenen voor je? Vul dan hieronder je voornaam in. Dat is al genoeg om dit eerste contact net wat persoonlijker te maken.

Je hoeft geen schrik te hebben dat we je gegevens delen met anderen. Als online experts weten we als geen ander hoe we moeten omgaan met je gegevens zodat je niet ineens allemaal ongewenste e-mails ontvangt. Behalve misschien van Guido van Het eiland, maar die belanden automatisch in je spambox. ;) Kijk zelf maar eens.

Groeten,
Davy

Denny Garzon Van: Denny Garzon
Hoe dicht bij je klant sta je?

Hoi

Wij weten precies hoe we al je klanten subtiel, heel gericht en persoonlijk kunnen aanspreken. Zo neem je iedere individuele klant mee naar je nieuwe webshop, hogere omzet of meer naamsbekendheid. Hoe we dat doen? Met e-mail marketing, slimme websites en branding. En een hoop kennis en ervaring, bewijsdrang en nuchter boerenverstand.

Met Docom neem jij een plek in het leven van je klanten in en kom je pas echt dichtbij. Je geeft ze nog net geen handdoek aan na het douchen. En dat zonder dat jij daarvoor massa’s moeite hoeft te doen. Dat doen wij wel. Met liefde zelfs.

Groeten, Denny

Davy Meykens webdesigner Van: Davy Meykens
Overal zitten we, o-ve-ral

Hey

Facebook. LinkedIn. Instagram. Twitter. Zit jij erop met je bedrijf of merk? Wij wel. Wil je in de gaten houden hoe we websites en direct mailings afstemmen op bijvoorbeeld Tim (31) uit Hasselt die van hardlopen houdt en graag kookt voor zijn vriendin? Welke ontwikkelingen er plaatsvinden binnen Docom zelf? Hoe het gaat met mijn collectie Bijzondere Gadgets? (Wist je dat het masker van Bane de hele dag over mijn schouder meekijkt?) Of wanneer Denny nu eens eindelijk wint met poolen? We linken graag met je! Want wij zijn ook benieuwd naar jouw online escapades!

instagram docomagency Bane

Hopelijk tot op social media!

Groeten, Davy

Frankie Loosveld Het Eiland Van: Frankie Loosveld
FWD: Het enige wat ik wil horen Guido

Oei, heb ik u in de cc gezet. Excuseer!


-----

Van: Frankie Loosveld [mailto:f.loosveld@cynalcomedics.be]
Verzonden: woensdag 23 mei 2018 14:22
Aan: Guido Pallemans | Cynalco Medics <g.pallemans@cynalcomedics.be>
Onderwerp: Het enige wat ik wil horen Guido


Het enige wat ik wil horen Guido,
zijn vragen, antwoorden en punten.

Zo is het beloofd aan Michel en zo zal het ook gebeuren.

 

Een beetje bijlezen.

Wat kost een website nu eigenlijk?

Op zoek naar een website? Geen idee van de correcte prijs van een website? Lees dan even verder! De prijsoffertes voor een website kunnen namelijk nogal uiteenlopen, en op die manier ontstaat er verwarring of kies je misschien zelfs voor een oplossing niet bij je bedrijf past. Via deze gids leggen we je graag uit waarom de prijzen voor een website zo uiteenlopen, en hoe je een keuze maakt die bij jouw waarden past.

Bekijk de gids

Sinterklaas komt via je inbox...

Ja, die goede man is ook digitaal actief! Niet alleen voor retail of de speelgoedsector, Zelfs B2B-gericht durft hij al eens iets te brengen. Wij mochten dit jaar ook enkele campagnes klaarstomen. Wij tonen je graag onze favoriete nieuwsbrieven waaraan wij dit jaar onze bijdrage hebben geleverd.

Ontdek onze favoriet!

Black Friday: E-mail madness

Vandaag is het Black Friday. Dé dag van het jaar waarop je topdeals en superkortingen kan scoren bij de meeste retailers. Daarom zetten veel bedrijven ook extra middelen van communicatie en reclame in voor deze dag. Voor ons is Black Friday dus evengoed een hoogdag, en wij tonen je graag onze meest favoriete Black Friday campagne waar we ons steentje aan konden bijdragen.

Ontdek onze favoriet!

Sayonara Bose!

Bijna 4 jaar lang heb ik vele dagen gesleten bij Bose, dé wereldleider in geluidsapparatuur. Als “Freelance webdesigner” Stapte ik begin 2015 het bedrijf binnen. Nu, meer dan 3 jaar later scheiden onze wegen en kan ik mezelf “E-mail marketing specialist” noemen. Ontdek in dit artikel welke leerschool Bose voor me is geweest, en hoe ik dankzij deze gigant in de wereld van e-mail marketing ben binnengerold. And of course: Een super merci aan de fijne mensen bij Bose!

Lees het verhaal bij Bose

Google Search Console geeft je van nu af aan meldingen voor trage pagina´s

"Herstel trage pagina´s binnen uw website" meldingen zijn nieuw van Google Search Console en worden nu systematisch verzonden naar site-eigenaars.

GSC melding bekijken

On- en Off-page optimalisatietechnieken

Search engine optimization (SEO) was in de beginfase ook voor ons echt een “struggle”. Bloed, zweet en tranen heeft het gekost om alles te begrijpen en op punt te krijgen zoals het moet. Nu delen we héél graag enkele tips met jullie!

On- en Off-page SEO

FAQ’s. 4 redenen waarom ze onmisbaar zijn voor je website.

FAQ-pagina’s... Veel websites hebben FAQ’s en hoewel hun bestaansredenen vaak erg voor de hand liggend zijn, kunnen ze veel meer voor je bedrijf en je site betekenen dan je denkt. Wij geven je alvast 4 redenen waarom een FAQ-pagina een must-have is voor iedere website. MAAR we gaan ook nog een stapje verder… ;)

Waarom een FAQ-pagina?

Seo en webdesign voor de toekomst

Ben jij al bezig met SEO? Hoe presteert jouw website in Google? Lees hier tal van basis SEO-tips om je website te optimaliseren en beter vindbaar te maken in de zoekmachines. Maar ook wat je van je communicatiebureau mag (lees: "moet!") verwachten!

SEO tips

8 Do’s-and-don’ts bij het versturen van e-mail campagnes

Is e-mail marketing nieuw voor je? Of ben je een doorgewinterde e-marketeer en vind je het nooit verkeerd om nog eens wat basistips door te nemen? Nog voor we ook maar beginnen over personalisatie en automatisatie geven we je in dit artikel graag 8 tips die bijdragen tot een succesvolle nieuwsbrief.

Tips, graag!