l Branding | Docom
Hi, Guest user
België
 • Inbox 3
 • Reclame 1
 • Spam 1
VANDAAG

01/04/2020

 • Overal zitten we, o-ve-ral
  Net als jij straks!
 • Hoe dicht bij je klant sta je?
  Met ons geef je hem nog net geen handdoek aan na het douchen.
 • Howdy partner!
  Don’t be a stranger
VANDAAG

01/04/2020

 • myShopi inspirational newsletter
  Check de meest recente nieuwtjes en blogposts.
VANDAAG

01/04/2020

 • FWD: Het enige wat ik wil horen Guido,
  zijn vragen, antwoorden en punten.
Davy Meykens webdesigner Van: Davy Meykens
Howdy partner!

Hey stranger,

Wil je alvast een klein beetje proeven van wat we kunnen betekenen voor je? Vul dan hieronder je voornaam in. Dat is al genoeg om dit eerste contact net wat persoonlijker te maken.

Je hoeft geen schrik te hebben dat we je gegevens delen met anderen. Als online experts weten we als geen ander hoe we moeten omgaan met je gegevens zodat je niet ineens allemaal ongewenste e-mails ontvangt. Behalve misschien van Guido van Het eiland, maar die belanden automatisch in je spambox. ;) Kijk zelf maar eens.

Groeten,
Davy

Denny Garzon Van: Denny Garzon
Hoe dicht bij je klant sta je?

Hoi

Wij weten precies hoe we al je klanten subtiel, heel gericht en persoonlijk kunnen aanspreken. Zo neem je iedere individuele klant mee naar je nieuwe webshop, hogere omzet of meer naamsbekendheid. Hoe we dat doen? Met e-mail marketing, slimme websites en branding. En een hoop kennis en ervaring, bewijsdrang en nuchter boerenverstand.

Met Docom neem jij een plek in het leven van je klanten in en kom je pas echt dichtbij. Je geeft ze nog net geen handdoek aan na het douchen. En dat zonder dat jij daarvoor massa’s moeite hoeft te doen. Dat doen wij wel. Met liefde zelfs.

Groeten, Denny

Davy Meykens webdesigner Van: Davy Meykens
Overal zitten we, o-ve-ral

Hey

Facebook. LinkedIn. Instagram. Twitter. Zit jij erop met je bedrijf of merk? Wij wel. Wil je in de gaten houden hoe we websites en direct mailings afstemmen op bijvoorbeeld Tim (31) uit Hasselt die van hardlopen houdt en graag kookt voor zijn vriendin? Welke ontwikkelingen er plaatsvinden binnen Docom zelf? Hoe het gaat met mijn collectie Bijzondere Gadgets? (Wist je dat het masker van Bane de hele dag over mijn schouder meekijkt?) Of wanneer Denny nu eens eindelijk wint met poolen? We linken graag met je! Want wij zijn ook benieuwd naar jouw online escapades!

instagram docomagency Bane

Hopelijk tot op social media!

Groeten, Davy

Frankie Loosveld Het Eiland Van: Frankie Loosveld
FWD: Het enige wat ik wil horen Guido

Oei, heb ik u in de cc gezet. Excuseer!


-----

Van: Frankie Loosveld [mailto:f.loosveld@cynalcomedics.be]
Verzonden: woensdag 23 mei 2018 14:22
Aan: Guido Pallemans | Cynalco Medics <g.pallemans@cynalcomedics.be>
Onderwerp: Het enige wat ik wil horen Guido


Het enige wat ik wil horen Guido,
zijn vragen, antwoorden en punten.

Zo is het beloofd aan Michel en zo zal het ook gebeuren.

Branding.

Diensten  |  Branding

Wij maken niet zomaar mooie ontwerpen. We creëren merken.

Branding voor iedere onderneming

Logica die werkt.

Gevoel koppelen aan je merk.

Samen met Docom lading geven aan je merk? Dan mag je rekenen op een samenwerking die in het teken staat van helderheid. We gaan aan de slag op basis van goed overleg, concrete feiten uit onder meer marktonderzoeken en typische, enigszins eigenzinnige Docom-logica in marketing en strategie. Logica die werkt! Want om jouw doel te bereiken, kijken we naar jou, maar nog meer naar je eindklanten. We stellen bijvoorbeeld regelmatig de vraag: ‘Moet een ontwerp alleen maar mooi zijn of moet het opbrengen?’ Het tweede, vinden wij. En daarvoor koppelen we samen precies het juiste gevoel aan jouw merk.

Het resultaat? Alles wat je nodig hebt!

Strategie waar jij volledig achterstaat.

Heel doordacht knopen doorhakken, stappen zetten en opties uitsluiten. Dat is de manier waarop we samen tot een strategie komen die tot in de puntjes past bij jouw merk, waar je grip op hebt en waar je volledig achterstaat. Daarvoor hebben we niet eens een marketingidee nodig. Ook met alleen een businessidee ben je van harte welkom aan onze vergadertafel. Het resultaat? Alles wat je nodig hebt! In eerste instantie een duidelijke offline en online marketingstrategie en vervolgens de uitvoering: van een bedrijfsnaam tot een prachtige folder, of een gepersonaliseerde website die gericht is op user experience. Om maar wat te noemen.

Brochure IT solutions
Grip op je doel.

Meten en aansturen.

Branding begint pas als je logo ontwikkeld is, je website in de lucht is en de visitekaartjes gedrukt zijn. Dan gaan we meten! Met andere woorden: constant aansturen zodat jij grip en invloed hebt op het gevoel dat je merk opwekt bij je klanten. En op het resultaat daarvan. Is dat meer naamsbekendheid? Een hogere omzet? De lancering van een nieuw product? Via e-mail marketing en smart webdesign brengen we je stap voor stap dichter en dichter bij je klant en je klant dichter en dichter bij jou. Want pas dan kunnen we zeggen: dit merk, dat bruist!

"Moet een ontwerp alleen maar mooi zijn of moet het ook opbrengen?"

Shut up and take my money!