Hi, Guest user
België
 • Inbox 3
 • Reclame 1
 • Spam 1
VANDAAG

26/02/2020

 • Overal zitten we, o-ve-ral
  Net als jij straks!
 • Hoe dicht bij je klant sta je?
  Met ons geef je hem nog net geen handdoek aan na het douchen.
 • Howdy partner!
  Don’t be a stranger
VANDAAG

26/02/2020

 • myShopi inspirational newsletter
  Check de meest recente nieuwtjes en blogposts.
VANDAAG

26/02/2020

 • FWD: Het enige wat ik wil horen Guido,
  zijn vragen, antwoorden en punten.
Davy Meykens webdesigner Van: Davy Meykens
Howdy partner!

Hey stranger,

Wil je alvast een klein beetje proeven van wat we kunnen betekenen voor je? Vul dan hieronder je voornaam in. Dat is al genoeg om dit eerste contact net wat persoonlijker te maken.

Je hoeft geen schrik te hebben dat we je gegevens delen met anderen. Als online experts weten we als geen ander hoe we moeten omgaan met je gegevens zodat je niet ineens allemaal ongewenste e-mails ontvangt. Behalve misschien van Guido van Het eiland, maar die belanden automatisch in je spambox. ;) Kijk zelf maar eens.

Groeten,
Davy

Denny Garzon Van: Denny Garzon
Hoe dicht bij je klant sta je?

Hoi

Wij weten precies hoe we al je klanten subtiel, heel gericht en persoonlijk kunnen aanspreken. Zo neem je iedere individuele klant mee naar je nieuwe webshop, hogere omzet of meer naamsbekendheid. Hoe we dat doen? Met e-mail marketing, slimme websites en branding. En een hoop kennis en ervaring, bewijsdrang en nuchter boerenverstand.

Met Docom neem jij een plek in het leven van je klanten in en kom je pas echt dichtbij. Je geeft ze nog net geen handdoek aan na het douchen. En dat zonder dat jij daarvoor massa’s moeite hoeft te doen. Dat doen wij wel. Met liefde zelfs.

Groeten, Denny

Davy Meykens webdesigner Van: Davy Meykens
Overal zitten we, o-ve-ral

Hey

Facebook. LinkedIn. Instagram. Twitter. Zit jij erop met je bedrijf of merk? Wij wel. Wil je in de gaten houden hoe we websites en direct mailings afstemmen op bijvoorbeeld Tim (31) uit Hasselt die van hardlopen houdt en graag kookt voor zijn vriendin? Welke ontwikkelingen er plaatsvinden binnen Docom zelf? Hoe het gaat met mijn collectie Bijzondere Gadgets? (Wist je dat het masker van Bane de hele dag over mijn schouder meekijkt?) Of wanneer Denny nu eens eindelijk wint met poolen? We linken graag met je! Want wij zijn ook benieuwd naar jouw online escapades!

instagram docomagency Bane

Hopelijk tot op social media!

Groeten, Davy

Frankie Loosveld Het Eiland Van: Frankie Loosveld
FWD: Het enige wat ik wil horen Guido

Oei, heb ik u in de cc gezet. Excuseer!


-----

Van: Frankie Loosveld [mailto:f.loosveld@cynalcomedics.be]
Verzonden: woensdag 23 mei 2018 14:22
Aan: Guido Pallemans | Cynalco Medics <g.pallemans@cynalcomedics.be>
Onderwerp: Het enige wat ik wil horen Guido


Het enige wat ik wil horen Guido,
zijn vragen, antwoorden en punten.

Zo is het beloofd aan Michel en zo zal het ook gebeuren.

Sterk logo ontwerp voor straffe bedrijven

Diensten  |  Branding  |  Logo ontwerp

logo ontwerp

Op zoek naar een logo voor je bedrijf?

Kies niet zo maar een mooi icoontje of lettertype, maar wel een op maat ontworpen weerspiegeling van je onderneming!

Uniek logodesign.

Mijn logo moet uniek zijn. Duh!

Helaas is die "Duh!" niet altijd op zijn plaats, want we merken maar al te vaak dat bedrijven een standaard icoon gebruiken als logo. Het gevolg: niet uniek, niet memorabel. Ik ben er zeker van dat jij je op dit moment een aantal logo's voor de geest kan halen? Wel, kies er eentje en noem dan een merk of logo dat daar sterk op lijkt... Nee? dat dacht ik al!

Professioneel logo ontwerp.

"Neem anders Comic Sans, lekker speels!"

NOPE! NOPE! NOOOPPPE! :) Het is belangrijk dat je op 1 lijn zit met je logodesigner, en nóg belangrijker dat je logo ontstaat door een wisselwerking tussen enerzijds jouw expertise over je vak, en anderzijds de expertise van je ontwerper in zijn vak. Constructieve wederzijdse feedback en creatieve vrijheid leiden tot de mooiste resultaten, of beter nog: ze leiden tot professionele en memorabele logo's die je bedrijf in zijn meest pure vorm weerspiegelen.

logo ontwerp
Betaalbaar logo ontwerp.

Ja, dat kan!

Betaalbaar logodesign. "Een nogal vaag begrip" hoor ik je al denken. Wel laat me hier dan ook meteen duidelijk over worden: Betaalbaar ≠ goedkoop! Laat je een logo ontwerpen voor €99? wel verwacht dan maar Comic Sans en standaard icoontjes. Het ontwerpen van een goed logo omvat immers een denkproces, een fase waarin er geschetst wordt, het uitwerken van die schetsen tot vectoren, feedback verwerken, finetunen, dan waarschijnlijk nog eens finetunen, om tot slot een volwaardig logo op te kunnen leveren in allerhande bestandsformaten.

Maar... Weet je nog wat ik zei over constructieve feedback en creatieve vrijheid? Wel, een goede logo ontwerper kan op die manier ook zeer efficiënt werken. Zo hoeft dit proces geen weken te duren. Jouw duidelijke visie, onze creatieve input, en enkele rondes van wederzijdse feedback, maakt dat wij vaak op een enkele werkdag jouw logo tot in de puntjes uitgewerkt krijgen.

Klaar voor een uniek, sterk, professioneel, memorabel, straf, creatief, in-het-oog-springend, geweldig,... logo?

Kom ons briefen