Hi, Guest user
België
 • Inbox 3
 • Reclame 1
 • Spam 1
VANDAAG

26/02/2020

 • Overal zitten we, o-ve-ral
  Net als jij straks!
 • Hoe dicht bij je klant sta je?
  Met ons geef je hem nog net geen handdoek aan na het douchen.
 • Howdy partner!
  Don’t be a stranger
VANDAAG

26/02/2020

 • myShopi inspirational newsletter
  Check de meest recente nieuwtjes en blogposts.
VANDAAG

26/02/2020

 • FWD: Het enige wat ik wil horen Guido,
  zijn vragen, antwoorden en punten.
Davy Meykens webdesigner Van: Davy Meykens
Howdy partner!

Hey stranger,

Wil je alvast een klein beetje proeven van wat we kunnen betekenen voor je? Vul dan hieronder je voornaam in. Dat is al genoeg om dit eerste contact net wat persoonlijker te maken.

Je hoeft geen schrik te hebben dat we je gegevens delen met anderen. Als online experts weten we als geen ander hoe we moeten omgaan met je gegevens zodat je niet ineens allemaal ongewenste e-mails ontvangt. Behalve misschien van Guido van Het eiland, maar die belanden automatisch in je spambox. ;) Kijk zelf maar eens.

Groeten,
Davy

Denny Garzon Van: Denny Garzon
Hoe dicht bij je klant sta je?

Hoi

Wij weten precies hoe we al je klanten subtiel, heel gericht en persoonlijk kunnen aanspreken. Zo neem je iedere individuele klant mee naar je nieuwe webshop, hogere omzet of meer naamsbekendheid. Hoe we dat doen? Met e-mail marketing, slimme websites en branding. En een hoop kennis en ervaring, bewijsdrang en nuchter boerenverstand.

Met Docom neem jij een plek in het leven van je klanten in en kom je pas echt dichtbij. Je geeft ze nog net geen handdoek aan na het douchen. En dat zonder dat jij daarvoor massa’s moeite hoeft te doen. Dat doen wij wel. Met liefde zelfs.

Groeten, Denny

Davy Meykens webdesigner Van: Davy Meykens
Overal zitten we, o-ve-ral

Hey

Facebook. LinkedIn. Instagram. Twitter. Zit jij erop met je bedrijf of merk? Wij wel. Wil je in de gaten houden hoe we websites en direct mailings afstemmen op bijvoorbeeld Tim (31) uit Hasselt die van hardlopen houdt en graag kookt voor zijn vriendin? Welke ontwikkelingen er plaatsvinden binnen Docom zelf? Hoe het gaat met mijn collectie Bijzondere Gadgets? (Wist je dat het masker van Bane de hele dag over mijn schouder meekijkt?) Of wanneer Denny nu eens eindelijk wint met poolen? We linken graag met je! Want wij zijn ook benieuwd naar jouw online escapades!

instagram docomagency Bane

Hopelijk tot op social media!

Groeten, Davy

Frankie Loosveld Het Eiland Van: Frankie Loosveld
FWD: Het enige wat ik wil horen Guido

Oei, heb ik u in de cc gezet. Excuseer!


-----

Van: Frankie Loosveld [mailto:f.loosveld@cynalcomedics.be]
Verzonden: woensdag 23 mei 2018 14:22
Aan: Guido Pallemans | Cynalco Medics <g.pallemans@cynalcomedics.be>
Onderwerp: Het enige wat ik wil horen Guido


Het enige wat ik wil horen Guido,
zijn vragen, antwoorden en punten.

Zo is het beloofd aan Michel en zo zal het ook gebeuren.

Strak logo,
stijlvolle webshop.

Portfolio  |  Baggoo

Product overview baggoo
Project Baggoo.

Superstrak logo met passende huisstijl én webshop die de boekhouding wel heel gemakkelijk maakt.

Geen logo met kant-en-klaar lettertype voor Baggoo, een webshop met stijlvolle kwaliteitstassen en -accessoires voor mannen en vrouwen. We ontwierpen een elegant en tegelijk stoer logo met unieke, handgetekende letters en opvallend beeldmerk. Op basis daarvan gaven we ook een herkenbare huisstijl vorm. En de webshop? Die is niet alleen overzichtelijk, smaakvol en heel gebruiksvriendelijk, maar ook superpraktisch met het oog op de boekhouding. Dat bespaart bakken tijd. En zo hoort het, vinden wij.

Webshop voor onze klant Baggoo

Met het oog op de boekhouding.

Een webshop vraagt natuurlijk aandacht, maar wij vinden dat die ook voor jou moet werken. We legden de basis in OpenCart: een online cms voor webshops. Vervolgens perfectioneerden we de shop met verschillende op maat gecodeerde oplossingen, zoals kortingsberekeningen en filters. Ook zorgden we ervoor dat onze opdrachtgever zijn hele boekhouding beheert in de webshop van Baggoo. Met één klik downloadt hij heldere overzichten zoals kwartaalrapporten om deze eenvoudig door te sturen naar zijn boekhouder. Hoe het ook alweer zat met de voorraad van die ene Marco Venezia-tas? Een oogopslag. Zolang duurt het om het op te zoeken in het stockoverzicht van de webshop.

Bezoek de webshop

Al genoeg gezien?
Contacteer ons voor een offerte.

Of ontdek nog een interessant project

Project myShopi | E-mail marketing

e-mail marketing project myShopi

Van opvolging tot het optimaliseren van e-mail campagnes.

Cijfers van nieuwe myShopi-mails die ons ego strelen.

Er gaan nogal wat e-mails uit bij myShopi. Geen wonder als je weet dat de website onder meer kortingsbonnen van Coca-Cola, promoties van de online shops van ICI Paris XL en reclamefolders en openingsuren van Lidl, Action en Delhaize communiceert. Docom ontwierp en ontwikkelde nieuwe templates voor de e-mail campagnes. Ook verzenden we de campagnes persoonlijk en houden alles als een havik in de gaten. Het resultaat (tot nu toe): 18% meer klikken op het kakelverse ontwerp van de nieuwsbrief.

Project myShopi