Hi, Guest user
België
 • Inbox 3
 • Reclame 1
 • Spam 1
VANDAAG

26/02/2020

 • Overal zitten we, o-ve-ral
  Net als jij straks!
 • Hoe dicht bij je klant sta je?
  Met ons geef je hem nog net geen handdoek aan na het douchen.
 • Howdy partner!
  Don’t be a stranger
VANDAAG

26/02/2020

 • myShopi inspirational newsletter
  Check de meest recente nieuwtjes en blogposts.
VANDAAG

26/02/2020

 • FWD: Het enige wat ik wil horen Guido,
  zijn vragen, antwoorden en punten.
Davy Meykens webdesigner Van: Davy Meykens
Howdy partner!

Hey stranger,

Wil je alvast een klein beetje proeven van wat we kunnen betekenen voor je? Vul dan hieronder je voornaam in. Dat is al genoeg om dit eerste contact net wat persoonlijker te maken.

Je hoeft geen schrik te hebben dat we je gegevens delen met anderen. Als online experts weten we als geen ander hoe we moeten omgaan met je gegevens zodat je niet ineens allemaal ongewenste e-mails ontvangt. Behalve misschien van Guido van Het eiland, maar die belanden automatisch in je spambox. ;) Kijk zelf maar eens.

Groeten,
Davy

Denny Garzon Van: Denny Garzon
Hoe dicht bij je klant sta je?

Hoi

Wij weten precies hoe we al je klanten subtiel, heel gericht en persoonlijk kunnen aanspreken. Zo neem je iedere individuele klant mee naar je nieuwe webshop, hogere omzet of meer naamsbekendheid. Hoe we dat doen? Met e-mail marketing, slimme websites en branding. En een hoop kennis en ervaring, bewijsdrang en nuchter boerenverstand.

Met Docom neem jij een plek in het leven van je klanten in en kom je pas echt dichtbij. Je geeft ze nog net geen handdoek aan na het douchen. En dat zonder dat jij daarvoor massa’s moeite hoeft te doen. Dat doen wij wel. Met liefde zelfs.

Groeten, Denny

Davy Meykens webdesigner Van: Davy Meykens
Overal zitten we, o-ve-ral

Hey

Facebook. LinkedIn. Instagram. Twitter. Zit jij erop met je bedrijf of merk? Wij wel. Wil je in de gaten houden hoe we websites en direct mailings afstemmen op bijvoorbeeld Tim (31) uit Hasselt die van hardlopen houdt en graag kookt voor zijn vriendin? Welke ontwikkelingen er plaatsvinden binnen Docom zelf? Hoe het gaat met mijn collectie Bijzondere Gadgets? (Wist je dat het masker van Bane de hele dag over mijn schouder meekijkt?) Of wanneer Denny nu eens eindelijk wint met poolen? We linken graag met je! Want wij zijn ook benieuwd naar jouw online escapades!

instagram docomagency Bane

Hopelijk tot op social media!

Groeten, Davy

Frankie Loosveld Het Eiland Van: Frankie Loosveld
FWD: Het enige wat ik wil horen Guido

Oei, heb ik u in de cc gezet. Excuseer!


-----

Van: Frankie Loosveld [mailto:f.loosveld@cynalcomedics.be]
Verzonden: woensdag 23 mei 2018 14:22
Aan: Guido Pallemans | Cynalco Medics <g.pallemans@cynalcomedics.be>
Onderwerp: Het enige wat ik wil horen Guido


Het enige wat ik wil horen Guido,
zijn vragen, antwoorden en punten.

Zo is het beloofd aan Michel en zo zal het ook gebeuren.

1300 items,
1 slimme webshop.

Portfolio  |  Project MX477

e-commerce motocross mx477
Project MX477.

1300 webshopitems en álle data geruisloos opgenomen in nieuwe website.

Een website updaten met een webshop met 1300 motorcrossitems. In één keer. Zonder technisch gesputter. Dat was de uitdaging voor opdrachtgever MX477. Een waarvoor wij graag collectief de mouwen opstroopten!

Webshop voor MX477

Logisch nadenken, tegendraadse oplossing.

Logica en doeltreffendheid leidden tot een tegendraadse aanpak. In plaats van een website te bouwen en de database te vullen, installeerden we de website over de bestaande database heen. Dat deden we met OpenCart: het online cms waarin onze opdrachtgever zijn website en -shop al opzette en beheerde. Het resultaat? Alle – en daarmee bedoelen we ook echt álle – gegevens van de 1300 items en de boekhouding werden automatisch opgenomen, zelfs de status van openstaande bestellingen en wachtwoorden.

Vertrouwd en vernieuwend.

De aanpak was niet alleen heel doelgericht en efficiënt voor ons, maar ook voor MX477 zelf. De opdrachtgever gebruikte OpenCart al en kon dus vanaf de eerste minuut uit de voeten met zijn nieuwe website. Tegelijk zorgden we voor innovaties: een nieuwe look-and-feel en gebruikerservaring van de website. Daarvoor kozen we een framework van OpenCart dat we toespitsten op MX477. Zo is de website in drie talen beschikbaar, kan MX477 diverse kortingsacties online zetten en bevat de webshop extra zoekfilters, zodat een klant sneller zijn weg vindt door de 1300 artikelen.

Bezoek de webshop

Al genoeg gezien?
Contacteer ons voor een offerte.

Of ontdek nog een interessant project

Project Bose | E-mail campagnes, webdesign, ...Website Bose

Werken voor een wereldleider in geluidstechnologie.

DOCOM @ BOSE.

Sinds 2015 werken wij mee aan de online media van Bose, het bedrijf dat letterlijk en figuurlijk op wereldniveau de toon zet in de productie van geluidstechnologie. Wij spitsen ons vooral toe op het ontwerpen en ontwikkelen van aantrekkelijke e-mail campagnes. Maar we mogen ook meedenken over de processen binnen Bose. Want daarvan kregen sommige teamleden jeuk. Het resultaat? Onder meer het verkorten van de doorlooptijd van een mailing van zes weken naar één week. Buya!

Lees het verhaal