docom communicatiebureau hasselt facebook

Wij zijn Docom.

scroll
Davy Meykens Webdesigner

DAVY MEYKENS

Gepassioneerd webdesigner

"Al vanaf mijn jonge jaren was ik reeds geïnteresseerd in alles wat met tekenen en met computers te maken had. Ik kan met trots zeggen dat ik een van de personen ben die van zijn hobby zijn beroep maakte. Reeds 12 jaar ben ik echt actief in de wereld van grafische vormgeving en webdesign, waarvan 6 jaar als zaakvoerder van Docom. Ondertussen kan ik dus zeggen dat ik voor ervaring en knowhow niet hoef onder te doen. Wat ik het liefst doe zijn e-mail campagnes, en marketing automation."

Denny Garzon SEO expert

DENNY GARZON

Gedreven SEO expert

"Nee, ik ben geen marketeer of webdesigner van opleiding. Het is mijn passie voor het vak die me bij Docom heeft gebracht. Ik heb een opleiding genoten in de IT sector, dus de affiniteit met het online gebeuren was er al, maar steeds meer en meer geraakte ik aan mijn scherm gekluisterd, terwijl ik de geheimen van Search Engine Optimization (SEO) probeerde te ontrafelen. Vandaag vertaalt zich dit in het optimaliseren van bedrijfswebsites en online campagnes van diverse bedrijven en KMO's."

With passions comes quality

Passion creates
quality.

Door te werken met passie, garanderen we kwaliteit

Genieten van het creëren, dat is een must bij het maken van een kwaliteitsvolle website, een krachtig logo of een memorabele online campagne. Hoewel wij een gepaste opleiding genoten en we steeds blijven bijscholen, geloven we eigenlijk niet in diploma's. Wij geloven in toewijding, want wat je graag doet, doe je goed! Wij werken al verscheidene jaren met plezier aan de online media en grafische vormgeving van een aantal nationale en internationale bedrijven.

Het resultaat? Websites die écht werken. Logo's die er uit springen, en campagnes die hun doel bereiken.

Denny Garzon SEO expert

Een resultaatsgedreven strategie

We streven niet langer naar louter visueel aantrekkelijke campagnes of websites, want wees nu eerlijk... tegenwoordig kan zowat iedereen wel iets mooi online zetten. Het is de extra opbrengst waarvoor je uren bezig bent met je online media. Het oog wil ook wat natuurlijk, maar we proberen steeds verder te denken, en we gaan ook technisch erg creatief te werk om betere resultaten te genereren. Want dát is waar het om draait.

Transparantie = KEY

Bij Docom staat transparante communicatie centraal in onze aanpak. Op die manier beogen we een vertrouwensrelatie tussen onze klanten en onszelf. Zo wordt er bij ieder project ook steeds gestreefd naar een gelijkwaardig kennisniveau van alle belanghebbenden, want op die manier komen we samen met onze klanten tot de beste resultaten. We communiceren steeds open en eerlijk, zodat alle aspecten voor alle partijen duidelijk zijn. Wij houden er gewoon niet van om een gesprek te starten met een masker op, uiteindelijk zijn wij allemaal mensen.

De keuze voor een transparante aanpak is volgens ons van essentieel belang. Zo kunnen de gemaakte keuzes voldoende gemotiveerd en beargumenteerd worden door zowel ons, als onze klant. Bij de oplevering van onze opdrachten geven wij altijd de nodige informatie vrij en voorzien wij altijd een woordje uitleg. Wij geloven nog steeds in “eerlijkheid duurt het langst”, dat merk je meteen wanneer je bij ons op gesprek komt.

Op zoek naar een nieuwe website,
een stijlvol logo of online marketing?

CONTACTEER ONS