ddcom computer herstellingen

PROJECT DDCOM

Webdesign en -development

Naast het ontwerp van deze site zorgden we ook dat de prestaties naar behoren zijn, zowel voor de eigenaar als de bezoeker.

BEKIJK PROJECT
beestig logo

PROJECT BEESTIG

Logo branding

Een hip en trendy logo was hier de opdracht. Heel belangrijk is de herkenbaarheid en de strakke afwerking die werd doorgetrokken in de huisstijl.

BEKIJK PROJECT
wuyts

PROJECT WUYTS BVBA

Totaalproject

We creƫerden een responsive website, integreerden een gebruiksvriendeljk CMS en maakten een SOAP koppeling met het beheersysteem Skarabee

BEKIJK PROJECT
vangronsveld logo

PROJECT VANGRONSVELD

Logo en huisstijl

Een nieuw strak en zakelijk logo. We gebruikten de kleuren van de oude huisstijl maar kozen voor een vernieuwende hippe maar zakelijke aanpak.

BEKIJK PROJECT
Christiane Morrhey foto

PROJECT MORRHEY

Gemakkelijk de website beheren

Een content management system (CMS) op maat was een must-have voor deze website. We kozen voor een wysiwyg aanpak em drag-and-drop editing.

BEKIJK PROJECT
itsolutions logo

PROJECT IT SOLUTIONS

Ontwerp brochure

We ontwierpen een strakke en stijlvolle brochure. Alle materiaal en de teksten werden aangeleverd en wij vormden dit om tot een stijlvol magazine.

BEKIJK PROJECT
kbtenten

PROJECT KB TENTEN

Website verbetering

Vanaf een bestaand ontwerp tilden we deze website naar een hoger niveau door middel van een responsive design en een goede SEO.

BEKIJK PROJECT
motex logo

PROJECT MOTEX

Logo opfrissing

We fristen het logo op en maakten het strakker maar zorgden dat de herkenbaarheid bleef. Daarna hebben we ook het ontwerp van de naamkaartjes verzorgd.

BEKIJK PROJECT
lafinesse restaurant

PROJECT LA FINESSE

Responsive webdesign

Deze site kreeg een strakke en gebruiksvriendelijke interface. We integreerden ons eigen CMS zodat de website gemakkelijk beheerd kan worden.

BEKIJK PROJECT

HEEFT U VRAGEN?

Wij streven naar volledige transparantie, zowel op onze website als in onze directe communicatie. Mocht er iets niet nog niet helemaal duidelijk zijn of als u bijkomende informatie wenst, dan horen wij graag van u.

CONTACTEER ONS