EEN LOGO OF
NIEUWE HUISSTIJL LATEN MAKEN?

Docom heeft meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen van unieke en stijlvolle logo’s,
huisstijl, drukwerken en grafische vormgeving.

BRANDING

Een unieke identiteit voor uw bedrijf.

Branding is een van de belangrijkste aspecten van elk bedrijf, groot of klein, detailhandel of B2B. Een succesvolle merkstrategie geeft u een belangrijke voorsprong in de steeds meer concurrerende markten. Maar wat precies wilt "branding" nu zeggen? En hoe kan dit een invloed hebben op een bedrijf zoals het uwe?

Simpel gezegd, uw merk is uw belofte aan uw klant. Het vertelt hen wat ze kunnen verwachten van uw producten en diensten. Het onderscheidt uw aanbod van uw concurrenten. Uw merk is afgeleid van wie je bent, wie je wilt zijn en hoe je het wilt laten overkomen bij de mensen.

BEKIJK PROJECTEN

EEN NIEUW LOGO LATEN MAKEN? OF HEB JE EEN HEEL NIEUWE HUISSTIJL NODIG?

ZEKER WETEN!

LOGO DESIGN

Een logo laten ontwerpen?

Een logo of een beeldmerk is een grafische uiting van je bedrijfs- of productnaam. Het is belangrijk dat er gekozen wordt voor een uniek en herkenbaar logo. Een goed logo is immers meer dan beelden en woorden, meer dan een icoontje of een lettertype kiezen. Een goed logo vertelt een verhaal over uw bedrijf. Wie je bent, wat je doet en waar je voor staat.

Denk eens aan de logo's van grote multinationals zoals Facebook, Nike, Coca-Cola,... U kan zich de logo's waarschijnlijk meteen visualiseren. Dat is natuurlijk geen toeval, maar een resultaat van weldoordachte keuzes betreffende vorm, letters, kleur,...

Of het nu een letterlogo, een icoon of een illustratie is, wij staan u bij met de creatie van een memorabel logo.

BEKIJK PROJECTEN

HUISSTIJL

Uw ‘identiteit’ doorheen al uw communicatie.

De huisstijl van een bedrijf is een bewust gekozen stijl om te uiten naar de buitenwereld. We gaan dus bepalen in welke visuele identiteit jouw bedrijf naar buiten komt. Een huisstijl bevat meestal het symbolische gedeelte van de bedrijfsidentiteit en wordt vertaald in het, logo, kleur, typografie, enz...

Als deze elementen vast staan worden deze toegepast op alle communicatie zoals briefpapier, visitekaartjes, offertes, facturen, enveloppen, de website, e-mails, bedrijfskleding enz...

Uw zaak is one-of-a-kind. Het is dan ook belangrijk dat dit reflecteert in uw huisstijl. Wij zorgen dat uw identiteit, ideeën en waarden professioneel worden overgebracht aan de klant.

BEKIJK PROJECTEN

DTP

Een perfecte opmaak van uw drukwerken

Desktop publishing of DTP, is het bewerken en opmaken van documenten voor drukwerken zoals boeken, tijdschriften en brochures. Naast een uniek ontwerp zorgen we ook voor een feilloze druktechnische opmaak zodat al uw bestanden zonder zorgen naar de drukker kunnen. Door onze jarenlange ervaring in deze sector hebben we reeds verscheidene magazines, brochures, reclamefolders, boeken, ... gerealiseerd. Steeds is een perfect resultaat ons doel.

BEKIJK PROJECTEN

HEEFT U VRAGEN?

Wij streven naar volledige transparantie, zowel op onze website als in onze directe communicatie. Mocht er iets niet nog niet helemaal duidelijk zijn of als u bijkomende informatie wenst, dan horen wij graag van u.

CONTACTEER ONS