PROFESSIONELE EN UNIEKE
WEBSITE LATEN BOUWEN?

DOCOM is gespecialiseerd in responsive design, UX en SEO,
om er voor te zorgen dat uw website wèrkt!

RESPONSIVE WEBDESIGN

Waarom een responsive webdesign?

Een van de topmannen bij Google zei eens: "Geen mobiele website? Dan besta je eigenlijk niet" En dat is net wat we met een responsive design aanpakken. Er bestaan heel veel verschillende schermformaten. Telefoons, tablets, desktops, tv's, en zelfs wearables. De schermformaten zullen altijd wijzigen en daarom is het belangrijk dat uw website zich aan elk formaat kan aanpassen, nu en in de toekomst.

Bij ons bent u zeker van een feilloze technische uitwerking wanneer wij uw responsive website opbouwen. We houden rekening met het doel van uw website, de noden van de gebruiker en op welk toestel hij zich bevindt. Afhankelijk van deze factoren werken we mobile-first, desktop-first, of bouwen we zelfs een aparte toepassing voor een bepaald type toestel.

MEER INFO BEKIJK PROJECTEN

EEN WEBSITE LATEN BOUWEN DIE MEE IS MET DE TOEKOMST?

ABSOLUUT!

Of blijf in het verleden leven...

E-COMMERCE

Wat kan ik bereiken met e-commerce?

Wilt u starten met een webshop en weet u niet goed hoe u dit juist moet aanpakken? Handel drijven op het internet is dan ook heel anders dan een winkel uitbaten. De huidige generatie van internetgebruikers wil niet door jou benaderd worden met je hele productgamma, maar net wel door hetgeen waarnaar zij op dat moment op zoek zijn. En hier komen wij in actie! Naast het ontwerpen en ontwikkelen van je webwinkel doen wij al het nodige om er ook voor te zorgen dat hij goed, en op de juiste manier gevonden kan worden in Google. Eens de klant op jouw platform is, zorgen we dat alles optimaal opgebouwd is, zodat de klant ook effectief overgaat tot een aankoop. Je kan altijd bij ons terecht voor alle soorten vragen over e-commerce, en we helpen je graag verder met het opstarten van een e-commerce plan, of met verdere stappen die je hierin wil ondernemen.

Met het internettijdperk van nu, zijn er heel veel handelsmogelijkheden. Wij bij DOCOM houden ons graag bezig met het onderzoeken van de laatste nieuwtjes in de wereld van e-commerce. Zo kunnen wij u als klant altijd het beste geven.

BEKIJK PROJECTEN

UX - USER EXPERIENCE

Wat is UX of user experience?

User experience is hoe goed uw website of webshop werkt voor de klant, en welke emoties deze opbrengen bij de klant. Is je interface gebruiksvriendelijk genoeg voor de klant om verder te gaan op uw website? Dan kan hij uiteindelijk voor uw producten of diensten gaan kiezen.

Een goed user experience design is dus onmisbaar als u wilt dat uw website ook presteert naar behoren. Bij DOCOM kan u steeds terecht voor advies en uitwerking van een goede UX. Zorg dat uw website meer gaat opbrengen. contacteer ons vrijblijvend voor meer info.

BEKIJK PROJECTEN

PRIJZEN

Wat gaat mij dit kosten?

Regelmatig krijgen wij de vraag om een prijs te maken voor een website, marketingcampagne, webshop of logo op basis van een mail, een telefoontje, of in het beste geval, een kennismakingsgesprek. Alleen is het op dat moment nog niet heel duidelijk waarvoor we precies een offerte moeten maken. U kunt het vergelijken met het kopen van een nieuwe auto. Je kan zo goedkoop mogelijk gaan, maar dan ga je een auto krijgen zonder opties. Hoe meer opties, hoe duurder de auto gaat worden. Daarom dat wij altijd liefst eens afspreken om te bekijken wat er allemaal juist nodig is in uw website.

 

Waar kan ik mij aan verwachten?

Na een duidelijke bespreking van de verwachtingen, ontvangt u van ons een gedetailleerde offerte. Wij baseren onze prijzen steeds op de vereiste expertise en de geschatte tijdsduur van het project.

Benieuwd naar wat we kunnen realiseren binnen uw budget? Kom gerust eens langs. Wij luisteren graag naar uw uitdaging.

CONTACTEER ONS

WEBSITE BEHEREN ( CMS )

Wat is een cms systeem?

Een CMS of Content management system is een eenvoudig systeem waarmee u zelf, zonder veel technische kennis, uw teksten en fotos kunt aanpassen in uw website. Er zijn tal van mogelijkheden betreffende de keuze van een CMS. Zo kan u kiezen voor een opensource CMS zoals wordpress, Drupal, Magento, of Opencart. Voor kleinere websites hebben we ons eigen, zeer budgetvriendelijke “Wysiwyg” CMS. Voor grote ondernemingen kunnen we dan weer werken met toepassingen zoals AEM of Tridion Of we bouwen een systeem op maat voor uw bedrijf.

Nadat we uw wensen en noden besproken hebben, kunnen we samen met u bepalen welk system de beste keuze is voor jouw bedrijfswebsite.

HEEFT U VRAGEN?

Wij streven naar volledige transparantie, zowel op onze website als in onze directe communicatie. Mocht er iets niet nog niet helemaal duidelijk zijn of als u bijkomende informatie wenst, dan horen wij graag van u.

CONTACTEER ONS